Hlavní obsah

Úspěšné partnerství Komety se Starobrnem pokračuje

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podpisem smlouvy 28. května 2018 bude pokračovat další tři roky úspěšná spolupráce pivovaru Starobrno a HC Kometa Brno.

Foto: pivovar Starobrno
Článek

Vzájemně prospěšné a vyvážené partnerství se datuje od roku 2012. Úspěšné možná i proto, že se tu setkaly dvě výrazné a tradiční značky těsně spjaté s Brnem, s jeho historií a současností.

Hokejová Kometa po svém vzniku, přes původní pochybnosti i počáteční nepřízeň, rychle získala prestiž i přízeň nejen brněnských fanoušků. Legendární tým s jedenácti mistrovskými tituly nesl ve své době téměř punc neporazitelnosti. Po postupném odchodu velké generace přišla složitá léta se stále víc blednoucími vzpomínkami na někdejší slavnou éru.

Trvalo dlouho, než se ohlásila nová, dnešní Kometa, která na dávné úspěchy navázala, v jistém smyslu je i překonala. Podmínky, za nichž je provozován dnešní špičkový profesionální sport, jsou totiž od předchozích značně odlišné.

Dnešní hokej se neobejde bez podpory a zázemí. V roce 2012 vzniklo partnerství HC Kometa právě s pivovarem Starobrno, který je značkou s letitou tradicí. K nejstarší části města neodmyslitelně patří již 145 let. Také on prošel výraznou obměnou a modernizací, která ho přivedla k řadě významných ocenění jeho produktů. Dnes je špičkově vybaveným, moderním pivovarem, jenž přitom zachovává tradiční výrobní postupy a používá nejlepší moravské a české suroviny.

Kometa a Starobrno se společně podílejí na různých charitativních akcích i událostech, které zůstávají dlouho v paměti. Připomeňme např. Hokejové hry za Lužánkami pod širým nebem v roce 2016, přes třeskuté mrazy s úžasnou návštěvou. Nebo chytlavou, velmi úspěšnou televizní reklamu Starobrna, která předvedla, že v Brně se fandí opravdu od srdce. Držme tedy palce Kometě i další úspěšné spolupráci s jejím hrdým generálním partnerem pivovarem Starobrno

Reklama

Výběr článků

Načítám