Hlavní obsah

Událost pardubické plesové sezóny se blíží, výtěžek pomůže dětem v rozvojových zemích

Novinky, Karolína Kudláčková

Česká pobočka humanitární organizace UNICEF pořádá v sobotu 9. března v Pardubicích ples. Výtěžek ze vstupného bude využit na očkovací programy pro děti v rozvojových zemích.

Foto: UNICEF

UNICEF podporují mnohé osobnosti české kultury

Článek

Společenskou událost podpoří svou přítomností mnohé známé osobnosti. Ples budou v pardubickém Congress Centre AFI Palace moderovat Kateřina Brožová a Pavel Novotný. Předtančení si připravila patronka UNICEF herečka Jitka Čvančarová se svým manželem, tanečníkem Petrem Čadkem. Na programu večera se dále budou podílet: Madalena Joao, Tereza Ester Vágnerová a Josef Vágner či studenti a pedagogové Konzervatoře Pardubice. A možná přijde i Whoopi Goldbergová…

Pořadatelé přichystali pro hosty také módní přehlídku modelů Petra Kaloudy, projekci z míst, kde UNICEF pomáhá, i tombolu. Do ní věnovali svůj podepsaný dres hokejista Patrik Eliáš, módní objekt návrhářka Liběna Rochová, mobilní telefony T-mobile či luxusní večeři pro dva Zátiší Group.

Vstupenku v ceně 600 Kč, tedy ve výši nákladů na proočkování jednoho dítěte proti šesti hlavním dětským smrtelným nemocem (tetanus, záškrt, dětská obrna, spalničky, černý kašel a tuberkulóza) si zájemci mohou zakoupit coby dar, a odečíst jej tak  ze základu daně. A to buď prostřednictvím objednávkového formuláře na www.unicef.cz, či v těchto pardubických a královéhradeckých firmách:  

Desk Room, Sladkovského 67, Pardubice

Fit Salon, Smilova 404, Pardubice

Oaza Litex, Pernerova 2802, Pardubice

Pamorama Caffe bar, Masarykovo náměstí 2799 (AFI Palace)

Prodejna perníku, Jindřišská 2025, Pardubice

RC Kulihrášek, Dašická 169, Pardubice

Věcičky pro malé lidičky, Semtínská 56, Pardubice  

Eve Glamour, Velké náměstí, Hradec Králové

JR Móda Jitka Šedová, Milady Horákové 1074, Hradec Králové

MC Jablíčko, Poděbradova 665, Hradec Králové

O´right, Březhradská 148, Hradec Králové

Zdravíčko, tř. Karla IV. 867, Hradec Králové 

Související témata:

Výběr článků

Načítám