Hlavní obsah

Učitelé a asistenti pedagogů škol Slezské diakonie se věnovali otázkám etické výchovy

Novinky, Karla Fodorová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Školy Slezské diakonie vzdělávají žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. Na začátku listopadu proběhla zajímavá akce pro učitele a asistenty pedagogů MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie se sídlem v Českém Těšíně.

Foto: Karla Fodorová
Článek

Učitelé a asistenti pedagogů základních škol se sešli na pracovišti ve Starém Bohumíně, aby se společně věnovali otázkám etické výchovy.  

Na dva dny se prostory Základní a střední školy ve Starém Bohumíně proměnily v interaktivní dílny. Seminář vedla Mgr. et Mgr. Marta Vacušková, která připravila zajímavý zážitkový program.

Účastníci vytvořili menší skupinky a s velkým zápalem se zapojili se do tvůrčí práce. Procvičili se ve vzájemné komunikaci a pozitivním hodnocení svých spolupracovníků. Vyzkoušeli svou tvořivost a ochotu a schopnost spolupracovat.

Celý seminář se nesl v duchu vzájemného respektu a tolerance. Pomoc, přátelství a spolupráce byly hlavním tématem, neboť tyto hodnoty jsou stěžejní pro práci ne jen učitelů, ale všech pracovníků Slezské diakonie.

Reklama

Výběr článků

Načítám