Hlavní obsah

U Rožnova pod Radhoštěm nepřežil nehodu řidič osobního vozidla

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při tragické dopravní nehodě zemřel dnes odpoledne u Rožnova pod Radhoštěm na Vsetínsku jednačtyřicetiletý řidič osobního automobilu.

Foto: Policie ČR

Místo smrtelné nehody.

Článek

Nehoda se stala ve tři hodiny odpoledne na silnici třetí třídy za Rožnovem pod Radhoštěm ve směru na Valašskou Bystřici. Jedenačtyřicetiletý řidič ve vozidle VW Sharan jel ve směru od Rožnova. Z prozatím nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde mimo vozovku narazil do betonového propustku.

„Vozidlo se několikrát přetočilo přes střechu a zůstalo mimo vozovku. Řidič, který cestoval ve vozidle sám, utrpěl při havárii zranění, kterým na místě podlehl,” informovala v neděli 10. června policejní mluvčí Lenka Javorková. 

Na místo nehody přijela rychlá záchranná služba a byl přivolán i vrtulník záchranné služby. Lékař však po vyproštění muže z vozidla konstatoval smrt. Dopravní nehodu na místě vyšetřovali vsetínští dopravní policisté a vsetínští kriminalisté. Příčina dopravní nehody je předmětem dalšího šetření. 

Silnice byla v době vyšetřování dopravní nehody až do půl šesté odpoledne uzavřena.

Reklama

Výběr článků

Načítám