Hlavní obsah

Týmy z Vysočiny jsou v druhé volejbalové lize vidět

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrotovice a Žďár nad Sázavou jsou jedinými zástupci ve druhé národní lize volejbalistů z Vysočiny a oba patří k předním celkům soutěže.

Foto: web týmu

Muži Žďáru nad Sázavou

Článek

Tabulku skupiny B druhé ligy vede suverénní Volejbalový klub Choceň, který ještě neprohrál. Sokol Sport V hotel Hrotovice je týmem třetím, za druhým Znojmem. Hrotovice měly výborný začátek soutěže, když porazily nováčka z Litomyšle, Ústí nad Orlicí, Malšovice a v derby Žďár nad Sázavou. Vítěznou sérii uťali až hráči Zruče nad Sázavou. Poté přišly další dvě výhry nad Střelicemi a studená sprcha od Chocně a remíza se Znojmem a s Hronovem. I tak je šest proher velmi dobrým výsledkem.

Větším překvapením jsou výkony Žďáru nad Sázavou, nováčka soutěže, který je v tabulce na čtvrtém místě. V celé první části soutěže měl Žďár výborné výsledky. Porazil Hronov, Litomyšl, Ústí nad Orlicí, Malšovice a Zruč nad Sázavou. Poté ale přišly dvě prohry v derby s Hrotovicemi, remíza ve Střelicích, doma prohry s Chocní a venku se Znojmem a Žďár se tabulkou propadl. Čtvrté místo je tak velkým příslibem do druhé části soutěže.

Po novém roce odehrají oba kluby z Vysočiny své zápasy na palubovkách soupeřů. Hrotovice vyrazí do Litomyšle a Žďár nad Sázavou pojede do Hronova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám