Hlavní obsah

Týden podnikání odstartuje ve Zlíně neformálním setkáním s vynálezci populárního diáře

Novinky, Jakub Schmid

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý ročník Coffee Talks ve Zlíně přivítá v pondělí 14. listopadu v bývalém továrním areálu dva mladé vysokoškoláky, kteří při hledání vlastní cesty k úspěchu vytvořili originální nástroj pomáhající nejen jim samotným, ale teď i stovkám jejich nynějších zákazníků.

Foto: Jakub Schmid

Loňský ročník Coffee Talks ve Zlíně.

Článek

Jejich nápad, motivační diář Doller, kombinuje možnosti diáře s nástroji pro plánování, sledování osobního rozvoje a slaví úspěch po celém Česku.

„Oslovili jsme Jirku Doležala a Honzu Emlera proto, že je jejich příběh zajímavý a začali podnikat právě tady ve Zlíně. Naše pozvání přijali s velkým nadšením. Jsme velmi rádi, že se i s ostatními podělí o svůj příběh, cenné rady a zkušenosti a možná i motivují spoustu lidí k tomu, aby se nebáli splnit si svůj sen,“ uvedl prezident studentské organizace JA Alumni Czech Ondřej Beránek, jež Coffee Talks spolupořádá. Oba dva hosté jsou zároveň i letošními výherci soutěže Můj první milion.

Coffee Talks je série velmi neformálních diskusí s úspěšnými lidmi, zpravidla mladými podnikateli a manažery v komorním prostředí kaváren s menším počtem účastníků. Jde o společný projekt neziskové organizace JA Alumni Czech, JA Czech, projektu Svou Cestou od Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a nově také JCI Czech Republic.

Akce za příležitosti Týdne podnikání – Global Entrepreneurship Week Czech Republic se uskuteční v pondělí 14. Listopadu od 17:00 hodin v prostorách kavárny Továrna. CoffeeTalks probíhají také například v Praze, Brně či Ostravě. 

Reklama

Výběr článků

Načítám