Hlavní obsah

Tvůrčí dílny i pro firmy

Novinky, Michal Mucha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občanské sdružení Tajemství života, které se v Prostějově zaměřuje na tvůrčí činnost pro širokou veřejnost i pro handicapované, nabízí pro firmy zajímavou nabídku. Pro společnosti, které občas pořádají společensko-pracovní setkání s obchodními partnery a jejich rodinami, nabízí malé tvůrčí dílny.

Foto: Michal Mucha

Na tvůrčí dílně vyráběl náramek z korálků pro svoji ženu i tatínek.

Článek

„Přišli jsme s nabídkou, která není nikterak nová, nicméně je zajímavá a přijatelná pro jakoukoli firmu, která taková setkání pořádá,“ poznamenal předseda sdružení Michal Mucha. „Nabízíme pro organizace, ale i např. pro hotely tvůrčí odpoledne s minikurzy různých technik korálkování, modelování s hmotou FIMO, malování, háčkování, pletení či řezbářského umění,“ dodal Mucha.

„Chceme takhle zpříjemnit odpoledne případně celý den pro děti, manželky, ale i manžele, aby přišli na jiné myšlenky a trochu pronikli do tvůrčího světa,“ doplnila slova předsedy hlavní manažerka sdružení Ivana Procházková. Zároveň dodala, že ji vždy velice mile překvapí, až šokuje, kolik lidí je talentovaných, schopných, zručných a šikovných něco manuálně vytvořit v dnešním přetechnizovaném světě.

„Někdy jsou ze své šikovnosti šokováni i sami účastníci těchto setkání, kteří o svých skrytých schopnostech ani neví,“ přidala se jedna ze zkušených lektorek Jitka Mráčková.

Další z lektorek Lenka Štěpánková byla v šoku z jednoho tatínka. "Hlídal kočárek s miminkem a ještě stihl z Twinek manželce (než se vrátí z bazénu a manikúry) udělat náramek," dodala lektorka Lenka.

Tajemství života připravuje pro širokou veřejnost na 27. května netradiční bubenický workshop – výuku hry na africké bubny tzv. djembe. „Na konec června připravujeme pro Prostějovany a zájemce z okolí zajímavé divadelní představení jihlavského souboru. Těšíme se na všechny příznivce tvůrčího života,“ pozvala občany manažerka sdružení Ivana Procházková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám