Hlavní obsah

Třetí příbramská neckyáda je na programu 2. srpna

Novinky, Tomáš Vašíček

Druhé srpnové odpoledne se odehraje bitva posádek v rámci 3. příbramské neckyády na Novém rybníce. Příbramská neckyáda si rychle získala svoje fanoušky a organizátoři věří, že i letos se jim podaří přilákat stovky návštěvníků, zejména rodin s dětmi.

Foto: Tomáš Vašíček

Příbramská neckyáda se uskuteční 2. srpna 2014 v areálu Nový rybník v Příbrami.

Článek

Akce je bez vstupného a ani posádky neplatí startovné. Hudební doprovod zajistí partička Dexempo a chybět nebude samozřejmě ani občerstvení.

Jednotlivé posádky budou soutěžit v několika disciplínách, například v nejrychlejším obeplutí ostrůvku. Pro úspěch v soutěži je tedy potřeba zkonstruovat vhodné plavidlo, které celou posádku, která musí být minimálně dvojčlenná, unese a úspěšně přepraví až do cíle. Na přípravu takového plavidla je nejvyšší čas, na což upozorňuje i video, které organizátoři natočili.

Posádky se mohou hlásit na e-mailu pulnoc@pulnoc.eu nebo na telefonních číslech 739 671 601 a 728 859 434.

Vítězné posádky obdrží samozřejmě zasloužené ceny, pro děti budou připravené hry a pro všechny bude k dispozici stan s posezením, kam se všichni budou moci ukrýt před slunečním žárem či před deštěm.

Příbramskou neckyádu můžete následovat také na facebooku (https://www.facebook.com/events/1437941653145205/?fref=ts), kde se dozvíte vše podstatné či můžete položit jakýkoliv dotaz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám