Hlavní obsah

Tradiční SKI & SNB závod ve Velké Úpě již začátkem února

Novinky, Martin Kalfař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční zimní SKI & SNB závod pod záštitou Subaru se nezadržitelně blíží. Freestyle závod o celkové prizemoney 40 000 Kč proběhne v sobotu 6. února ve Velké Úpě.

Foto: Subaru Games

Taneční vystoupení na svahu

Článek

Po zkušenostech z minulých ročníků je jisté, že bude opět na co se dívat. Závodníci poměří své freestyle dovednosti v disciplíně Big Air přes vůz Subaru, pod pečlivým hledáčkem rozhodčích. 

A to není všechno. Pro návštěvníky si organizátoři opět připravili bohatý doprovodný program, kde si přijdou na své lidé všech věkových kategorií. Doprovodný program závodu začne už víkend před samotným závodem, kdy v místním podniku Úpa v pátek 29. ledna vystoupí vycházející ikona moderní hudby, Kapitán Demo. Celý týden zde pak budou probíhat hudební workshopy a silent party.

V pátek 5. února do Úpy přijede předvést své umění vicemistr Evropy v barmanské disciplíně flair, David Neumann. Nejen v týdnu závodů, ale i po celou sezónu, mohou návštěvníci využít služeb místní Subaru Ski School, a navíc po předložení malého techničáku od vozu Subaru získat 20procentní slevu.

Videopozvánka od riderů.

HUDEBNÍ PROGRAM, hotel Úpa

29. 1. 2016: Kapitán Demo, 100 Kč

30. 1. 2016: Silent Party s Djs, zdarma

 1. 2. – 4. 2. 2016: Hudební workshopy, DJ škola, zdarma

 5. 2. 2016: Silent Party s Djs, barmanská show vícemisstra Evropy Davida Neumanna, zdarma

 6. 2. 2016: Koncert MoveBreakers + taneční Electro Swing Night, zdarma

V den samotného závodu, v sobotu 6. února se můžete těšit na taneční vystoupení, výzvy kapitána Morgana a jeho krásných Morganet a soutěže.

A aby toho nebylo málo, celý event bude zakončený již legendární afterparty na hotelu Úpa, kde to roztočí pražská kapela The Move Breakers v rytmech electroswingu.

Další informace na stránkách akce a facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám