Hlavní obsah

Tradiční festival zdraví se chystá v Otrokovicích

Novinky, Dan Čagánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léčitelské a astrologické služby, výklad karet, bio produkty, zdravá výživa, prodej minerálů a šperků, přednášky o harmonii a duchovním rozvoji. To vše v prostorách Otrokovické Besedy nabídne již tradiční Astro-festival zdraví.

Foto: Dan Čagánek
Článek

Víkendová akce se uskuteční 10. a 11. listopadu od 9 do 17 hodin.

Na festivalu nabídnou vystavovatelé své služby a zboží, jen těžko dostupné v běžných prodejnách. Bio produkty, bylinné čaje, zdravá výživa, bylinné oleje, přírodní produkty. Návštěvníci zde najdou šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku a spoustu dalších produktů.

Součástí budou i oblíbené poradny alternativní a klasické medicíny, které nabídnou např. výklad karet, snů, frekvenční terapii, masáže, měření aury, feng shui, automatickou kresbu, čtení z ruky, astrologii...

Během dvou dnů budou na programu i přednášky na přitažlivá témata, jako např. sebepoznání a osobní rozvoj, detoxikace a ozdravné procesy organismu, zvládání různých fobií a strachu, chiromantie, angeochirologie, horoskopy v našem životě, orgonity, homeopatie, přírodní léčení nemocí, šamanské léčivé rituály aj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám