Hlavní obsah

TOP 09 si na Semilsku zvolila nové vedení

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 29. května se konal sněm regionální organizace TOP 09 Semily, kde si delegáti sněmu zvolili nové vedení pro následující dva roky funkčního období.

Foto: Martina Rambousková

Staronový předseda regionální organizace TOP 09 Semily Ing. arch. Jan Drahozal

Článek

Předsedou semilské organizace se stal Ing. arch. Jan Drahozal, který stejnou funkci vykonával doposud. Místopředsedy byli zvoleni Ing. Petr Soudský a Mgr. Daria Urbanová. Členy Mgr. Michal Loukota a PhDr. Mgr. René Brož. Delegáti si na sněmu zvolili i regionální revizní komisi a delegáty na krajský sněm.

"Mým cílem je jednoznačně: víc členů TOP 09. Turnovsko, Semilsko i Jilemnicko jsou tradičně pracovité, trpělivé a optimistické regiony, kterým je Topka velmi blízká. Lidé zde jsou praví horalé. Nestěžují si, nebrečí, spoléhají se sami na sebe a přitom rádi pomohou, protože na horách je to zvyk i potřeba. Jenom do žádné škatulky se jim nechce. Být členem politické strany je spíše městský styl a v našich regionech se tato nálepka prostě moc nenosí. Já vím, proč jsem v TOP 09 – je to má forma podpory Karlovi Schwarzenbergovi a jeho názorům. Možná se to nezdá, ale ono se opravdu mnoho změnilo a většinou k lepšímu. Nelituji svého členství a pokusím se o tom přesvědčit alespoň pár dalších," sdělil staronový předseda Jan Drahozal.

"Topka v regionu Semily znamená zatím hlavně Turnov. Je zde stabilní, sympatická a jednotná parta. Podobnou bych si přál i v Semilech, Jilemnici, Lomnici nad Popelkou i kdekoli jinde," dodal Drahozal.

Reklama

Výběr článků

Načítám