Hlavní obsah

Televize Přerov získala významná ocenění v soutěži Kafka 2011

Novinky, Jiří Šafránek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě prvenství si odvezla Televize Přerov v sobotu 12. listopadu z 15. jubilejního ročníku soutěžní přehlídky profesionální a poloprofesionální tvorby videostudií a malých TV studií Kafka 2011 v Kopřivnici.

Foto: Televize Přerov

Člen poroty Stanislav Motl předává diplom redaktorce Televize Přerov Renatě Gájové.

Článek

Odborná porota udělila přerovské televizi nejvyšší ocenění v kategorii zpravodajství a publicistika. Redakční tým tak ve zpravodajství obhájil loňskou zlatou medaili, kdy soutěžil ještě pod hlavičkou Kabelová televize Přerov.

Přehlídky se letos účastnilo čtyřiadvacet lokálních studií místního až regionálního významu z celé České republiky a ze Slovenska. Ty se do soutěže přihlásily s téměř sedmdesáti snímky. Podle porotců byla letos nejsilnější konkurence v kategorii zpravodajství za celou historii Kafky a rozhodování o cenách nebylo jednoduché. Zlato ale nakonec poslali do Přerova.

Pro přerovský televizní tým je to na Kafce už třetí nejvyšší ocenění v kategorii zpravodajství. To první získala v roce 2002, druhé vloni. Kromě toho má na kontě i několik cen v podobě druhých a třetích míst a čestných uznání, a to i v dalších soutěžních kategoriích - publicistika, dokument a reklama.

Reklama

Výběr článků

Načítám