Hlavní obsah

Tata Bojs přijedou do Valašského Meziříčí s plnou parádou

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tata Bojs přijíždí do Valašského Meziříčí, kde už v pátek 20. listopadu představí aktuální album A / B a fanoušci se mají na co těšit. Právě tento koncert bude jedním z mála, kde představí celou svou show. Večer zahájí místní indie skupina Fred Madison.

Foto: Promo Tata Bojs
Článek

Koncerty Tatáčů bývají promakané do posledního detailu a i tentokrát si autor vizuální stránky a frontman kapely Milan Cais připravil kreativní show, které se jen tak nějaká česká kapela nevyrovná. Návštěvníkům koncertu ve Valašském Meziříčí se naskytne ojedinělý zážitek, neboť kapela zde přiveze kompletní show s plnou parádou. Valašské Meziříčí tedy bude jedno z mála míst na jejich zastávce, kde zažijete strhující show s výbornou hudbou na vlastní kůži.

Set list koncertního turné sestává jak z novinek z aktuálního alba, tak i starších hitů. Ve velkém sále Kulturního zařízení tak zazní i osvědčené pecky jako Elišce, Pěšáci, Šťastnější či skladby z desky Ležatá osmička jako Usínací, Opakování či Ztraceni v překladu.

Deváté řadové album a první v druhém čtvrtstoletí existence vydávají Tata Bojs po čtyřech letech od poslední studiové nahrávky Ležatá osmička. Deska dostala mnohoznačný název A / B, kterým kapela navazuje na loňský dvojsingl Strana A a s albem sbírá samé kladné recenze jak u kritiků, tak i posluchačů. Jak napovídá samotný obal alba, mohou se posluchači těšit na hodně barevné chutě, mnoho zajímavých hostů a na Tata Bojs až nečekaně přístupný zvuk, který je ochucen současným osmdesátkovým zvukem.

Vstupenky na koncert Tata Bojs ve Valašském Meziříčí jsou k dostání v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí a v síti www.ticketstream.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám