Hlavní obsah

Tanečníci již mají medaile ze zimní olympiády dětí a mládeže v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvoudenní soutěž disco dance v rámci zimní olympiády dětí a mládeže byla v ostravském Domu kultury Akord ukončena ve středu 1. února. Soutěžily malé skupiny a dua složená ze dvou tanečnic. Každý kraj mohl obeslat dvě dvojice.

Foto: Josef Zajíc

Keep on Dancing - Vysočina, před soutěží.

Článek

Na rozdíl od šachistů, kdy v malém sále vládlo ticho a klid, ve velkém sále bylo rušno a veselo. Probíhalo finále kategorie duo, kde se sešlo šest nejlepších dvojic. Ty se utkaly o nejlepší umístění a velmi tvrdě bojovaly o medaile.

Povzbudit mladé tanečnice přišla koordinátorka olympijského štábu Bohdana Boniatti, bývalá reprezentantka České republiky ve fitness. Dále jsme mohli mezi diváky vidět sprintérku Taťánu Kocembovou - Netoličkovou a náměstkyni hejtmana Moravskoslezského kraje Věru Pálkovou. Finálové souboje tanečnic sledoval i sportovní komentátor Štěpán Škorpil.

Soutěžící děvčata se divákům předvedla kvalitními výkony. Navzájem se povzbuzovala a držela si palce. Jak už to u těchto soutěží bývá, diváci skandovali, povzbuzovali, halekali a všem vystoupením aplaudovali.

V kategorii duet zvítězila dvojice Konečná Denisa - Rozkošová Kateřina z Olomouckého kraje před dvojicí Adámková Kateřina - Bednárová Kristýna z Ústeckého kraje. Třetí příčku obsadila dvojice Flajsarová Alice - Flajsar Radek z Olomouckého kraje.

V malých skupinách vyhrála skupina Wild Cats z Ústeckého kraje před Jump z Olomouckého kraje. Na třetím místě se umístila skupina z Moravskoslezského kraje Diversity.

Další výsledky najdete na: www.odm2012.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám