Hlavní obsah

Taneční show Lord of the Dance nadchla Liberec

Novinky, Jiří Částka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 7. března od 20 hodin v liberecké Tipsport areně byla k vidění světoznámá taneční show Michaela Flatleyho s názvem Lord of the Dance. Tato show se hraje v takřka nezměněné podobě již patnáctým rokem a za dobu jejího života jí již shlédlo neuvěřitelných 55 milionů diváků.

Foto: Jiří Částka, www.FotoBanka.net

Michael Flatley's Lord of the Dance v Liberci

Článek

Z toho zhruba 200 tisíc diváků ji vidělo v České republice. Hned při prvním uvedení show v ČR v roce 2003 soubor dvakrát po sobě vyprodal pražskou T-Mobile Arenu.

Lord of the Dance je fantastický příběh Dobra a Zla s neuvěřitelnými výkony desítek špičkových tanečníků a irskou hudbou, doplněný pohádkovu scénou. Pravdou je, že v Liberci byla scéna poněkud chudší, než bývá u LOTD zvykem, ale i tak to byla úžasná podívaná. Představení shlédlo odhadem 4000 diváků.

Lord of the Dance je kritikou nejlépe hodnocené představení svého druhu všech dob a nejúspěšnější show v historii zábavního průmyslu. V současnosti objíždějí svět hned čtyři soubory současně, aby bylo možné uspokojit stále stoupající poptávku diváků.

Fotografie z této show v Liberci můžete shlédnout na www.fotobanka.net

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám