Hlavní obsah

Také Kladno otevře svá sportoviště veřejnosti

Novinky, Redakce Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na první kladenská sportoviště opět může veřejnost. Od středy budou znovu otevřené brány Městského stadionu Sletiště a od čtvrtka Tenisový areál SK. Provoz se bude řídit opatřeními, platnými v rámci nouzového stavu. Ostatní sportovní areály zatím zůstávají zavřené.

Foto: MMK

Článek

Městský Stadion Sletiště otevře brány veřejnosti 8. dubna od 8 do 20 hodin. Od čtvrtka 9. dubna bude otevřen Tenisový areál SK, a to od 7 do 21 hodin.

Na obou sportovištích budou rozmístěny informační tabule, které upozorní návštěvníky na povinnosti dodržování bezpečné vzdálenosti 2 metry, nošení roušky nebo jiné ochranné pomůcky na obličeji, dále připomenou nutnost pohybovat se po areálech v počtu maximálně dvou osob. To neplatí pro rodiny, které tak tenisový areál budou moci využívat i pro čtyřhru.

„Při individuálním sportu, jako je například běh, jízda na kole, in-line bruslení roušky povinné nejsou, ale prosíme návštěvníky, pokud se na jednom místě sejde více sportujících najednou, aby respektovali dvoumetrový odstup a podle opatření roušky používali s respektem k ostatním,“ řekl primátor Dan Jiránek.

Šatny a další zázemí jednotlivých sportovišť zůstanou podle platných opatření zavřeny.

Každé ráno se bude na sportovištích provádět dezinfekce strojů a dalších instalovaných prvků. Ostatní sportoviště zatím zůstávají uzavřená.

Reklama

Výběr článků

Načítám