Hlavní obsah

Svatojánský bál na nádvoří Chvalského zámku přivítá princezny, rytíře a prince

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osedlejte oře, zapřáhněte kočár a dostavte se s dětmi v neděli 21. června od 15 hodin na Svatojánský bál princezen, rytířů a princů na nádvoří Chvalského zámku v Praze-Horních Počernicích. Budete tančit a soutěžit s princeznami Šípkovou Růženkou, Popelkou, Zlatovláskou, vílou Ohnivkou i rytíři.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Chvalský zámek je všem dětem i rodičům dobře známý pro spoustu akcí, které pro vás pořádá - vždy zde najdete výstavu pro děti, nejlépe interaktivní, provázejí u nás princezny, rytíři či víla Ohnivka. Možná jste navštívili naši Tajemnou či Strašidelnou noc, ale teď na vás čeká jedna z našich nejkrásnějších akcí - Svatojánský bál princezen, rytířů a princů na zámeckém nádvoří.

Na vědomost se dává, že se již počtvrté otevře brána zámku všem princeznám, rytířům a princům, a to v neděli 21. června od 15 hodin.

Přijměte naše pozvání a zúčastněte se již čtvrtého ročníku bálu, na kterém se celá dvorní družina královsky baví. Kromě setkání s princeznami a rytíři uslyšíte, uvidíte a zažijete mnoho zajímavého a k tanci budou hrát nejkrásnější písničky z českých filmových pohádek.

Proběhne i rytířská šarvátka a volba nejkrásnější princezny a prince / rytíře bálu. Navíc dostanete zdarma čerstvě napečené koláčky z královské kuchyně. V ceně vstupenky na Svatojánský bál je v týž den prohlídka výstavy Rumcajs zámeckým pánem aneb Radek Pilař dětem, kterou na bále slavnostně zahájíme.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám