Hlavní obsah

Svatbu nanečisto si o víkendu mohou zájemci vyzkoušet v Kojetíně

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akci Svatba nanečisto představila Kateřina Talová před dvěma roky v Přerově. Prezentace svatebních šatů, líčení, účesů, ale i jídelníčku byla mezi vdavekchtivými ženami natolik úspěšná, že ji pořádá nadále. Letos se poprvé uskuteční v sobotu 21. ledna od 10 do 18 hodin v Pivovarském hotelu v Kojetíně.

Foto: Leona Roháčková

Stále oblíbenější jsou i netradiční svatby. Tahle nevěsta své ano řekla v ZOO Olomouc

Článek

„Když jsme před dvěma lety uspořádali první ročník v klubu Teplo v Přerově, zájem lidí předčil naše očekávání. Loni jsme proto škálu vystavovatelů rozšířili,“ uvedla Kateřina Talová. Proto se rozhodla se Svatbou na nečisto zavítat i do dalších měst. Pro letošní první akci si zvolila Kojetín. "Doufám, že oslovím i zájemce ze sousedního Kroměřížska," těší se.

Budoucí nevěsty si budou moci prohlédnout a vyzkoušet svatební šaty, odbornice jim poradí  s účesem a líčením. Připraveny budou ukázky svatebních tabulí a ochutnávka cukrářských výrobků. Módní přehlídka, která začne v 15 hodin, pak představí nejen svatební šaty, ale také společenské oděvy pro dospělé a děti. 

Příjemným bonusem pro návštěvníky bude i slosování vstupenek. "Hlavní cenou je zapůjčení svatebních šatů, noc v apartmánu hotelu zdarma a desetiprocentní sleva na svatební hostinu," upozornila Talová, která Svatbu nanečisto v únoru opět představí v Přerově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám