Hlavní obsah

Šumperský sociální podnik nabízí Ježíška

Novinky, Bára Haušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V kavárně PředMěstí, která je jediným sociálním podnikem v Šumperku, mohou nyní návštěvníci pořídit i Ježíška. Podnik nabízí nejeden tip na nadílku za pár korun, ale i originální dárek pro náročnější v podobě gastronomických zážitků.

Foto: archiv sociálního podniku PředMěstí

Sociální podnik Předměstí nabízí i Ježíška.

Článek

„Nelamte si hlavu s nadílkou a vyberte pro své blízké, kolegy či kamarády dárkový poukaz třeba na kávu a dezert podle vlastního výběru nebo na pivo a domácí brambůrky. Kromě lahodného nápoje, který doplní vhodná pochutina, můžete posedět v příjemném prostředí kavárny,“ uvedla provozní manažerka Pavla Coufalová.

Gurmáni ocení možnost pořídit poukaz na menu ve dvou variantách. Vybírat mohou z menu regionální kuchyně, které zahrnuje tříchodový pokrm pro dvě osoby a kuchařku jesenických specialit Chuť Jeseníků v dárkovém balení. Druhý gurmánský dárek představuje zážitkové menu pro jednoho v podobě tří chodů uvařených medailistou světových kulinářských soutěží Milanem Macháčkem, doplněné lahví kvalitního vína. Vouchery jsou k dispozici v kavárně PředMěstí v luxusním balení.

A kdo každoročně hledá něco jedinečného, může věnovat pod stromeček poukaz Kavárníkem na jeden den – možnost být jeden den majitelem kavárny, vyzkoušet si řídit zaměstnance a starat se o hosty.

Kavárna PředMěstí je sociální podnik, zaměstnává totiž výhradně osoby se zdravotním omezením. Na běžném chodu to hosté ale nepoznají. Číšník Tomáš se zrakovým omezením sice sklízí sklenice ze stolu trochu déle, ale pokud se na to host přímo nesoustředí, ani to nepostřehne.

Reklama

Výběr článků

Načítám