Hlavní obsah

Šumperk sbírá názory turistů

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk připravuje na další roky konkrétní plán, jak rozvíjet cestovní ruch na území města, které je bránou Jeseníků. Na názor se ptá místních obyvatel i turistů. Pokud jste Šumperk někdy navštívili, radnice vám za váš názor bude vděčná. Dotazník je přístupný i přes internet.

Foto: Tereza Schreiberová

Šumperská radnice chce znát názor turistů

Článek

Dotazník o šestnácti otázkách sestavilo Sdružení cestovního ruchu Jeseníky, které s přípravami strategického dokumentu městu pomáhá.

"Dotazníky jsou k dispozici v informačních centrech po celých Jeseníkách i na internetu. Vyplnění ankety respondentovi nezabere více než čtyři minuty," říká Iva Gregorová ze Sdružení cestovního ruchu Jeseníky. "Ptáme se na důvod návštěvy, způsob příjezdu, délku pobytu, ale také na kvalitu služeb. Turisté také hodnotí jednotlivé turistické atraktivity na území města," dodala Gregorová.

Šumperská radnice předpokládá, že získá názor několika stovek návštěvníků. Výsledky tohoto šetření významně ovlivní další plány města na rozvoj turistiky. Koncepce rozvoj cestovního ruchu města Šumperka bude připravena k veřejnému připomínkování už letos na podzim.

Dotazník vztahující se k návštěvě města Šumperka najdou zájemci na webové adrese http://nazor-navstevnika-sumperka.vyplnto.cz/.

Reklama

Výběr článků

Načítám