Hlavní obsah

Střet dvou osobních aut zablokoval ráno silnici z Babic na Spytihněv

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek v 8 hodin ráno vyjížděli hasiči z Uherského Hradiště k nehodě dvou osobních vozidel, která se čelně střetla na okraji Babic. Po srážce zůstala v jednom z vozů zaklíněna zraněná řidička, hasiči ji museli vyprostit pomocí hydrauliky. Nehoda uzavřela komunikaci na několik hodin.

Foto: HZS ZLK
Článek

Řidička s osobním vozem Opel vyjela z parkoviště na hlavní silnici a nedala přednost projíždějící Škodě Octavia, která jela ve směru na Spytihněv.

"Řidič Octavie byl v době našeho příjezdu mimo vozidlo, řidička druhého automobilu však zůstala ve vozidle zaklíněna. Za použití hydraulického zařízení jsme ji vyprostili. Oba řidiče si převzala posádka zdravotnické záchranné služby, která je po prvotním ošetření odvezla do zdravotnického zařízení," uvedl mluvčí hasičů Libor Netopil.

Vzhledem k intenzitě provozu na hlavní komunikaci, kterou vraky vozidel blokovaly, byla doprava na úseku obousměrně několik hodin uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám