Hlavní obsah

Stotisícího diváka určila ve Zlíně zátka od šampusu

Novinky, Veronika Jurčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městské divadlo Zlín zná stotisícího diváka roku 2017. Rozhodla o něm v pátek večer během představení Smrt v Hotelu Alexandria zátka ze šampaňského.

Foto: Zdeněk Němec
Článek

Herec Marek Příkazký "dostřelil" do osmé řady, kde slečna Magdalena ze Zlína letící špunt zachytila. Dostala šampaňské a od generálního partnera, společnosti Tescoma, sklenice. 

„Je to rekordně brzy, protože v minulých letech jsme se dočkali vždy nejdřív v listopadu - loni například až 11. 11.," uvedl ředitel divadla Petr Michálek s tím, že do výsledků se nezapočítávají návštěvníci, kteří přišli do kin na přenos derniéry nekorektního kabaretu Ovčáček čtveráček, ani tisíce diváků zájezdových představení MDZ po celé republice.

Stotisící vstupenku nelze nikdy přesně určit, a tak divadelníci vítěze vybírají vždy originálně. V minulosti například rozhodlo peříčko spuštěné do hlediště od stropu z osvětlovačské lávky nebo badmintonový míček smečovaný z jeviště do divák​ů.​

Reklama

Výběr článků

Načítám