Hlavní obsah

Stolní hokejisté ze základních škol bojují o školní poháry

Novinky, Tomáš Vítámvás

Závěr školního roku na základních školách každoročně patří turnajům ve stolním hokeji o putovní školní poháry.

Foto: Tomáš Vítámvás

Liga škol 2014/2015

Článek

První letošní turnaj se uskutečnil v úterý 12. května na ZŠ Švermova ve Žďáru nad Sázavou. Děti z prvního i druhého stupně soutěžily již v pátém ročníku této školní soutěže. Nejvíce se nakonec dařilo trojici hráčů 1. Bednář Martin, 2. Březina Adam, 3. Šustr Adam.

Také na dalších základních školách jsou již naplánovány termíny jednotlivých pohárových turnajů. Ve čtvrtek 21. května se uskuteční turnaj na ZŠ Palachova a v pátek 22. května mohou děti soutěžit o putovní pohár na 3. ZŠ Komenského a ZŠ Hamry nad Sázavou. O putovní pohár budou soutěžit také děti v Novém Veselí.

Nejlepší hráči, kteří se účastní v tomto a příštím týdnu turnajů o putovní pohár školy, mají možnost reprezentovat Žďár v dalším kole 2. ligy družstev sk. Morava, které se tentokrát koná přímo ve Žďáru nad Sázavou, a v neděli 12. května na ZŠ Švermova. O den dříve se zde uskuteční také 1. liga družstev, kde své dovednosti předvedou vedoucí, kteří děti na školách šprtec učí.

Výsledky soutěží a pozvánky jsou průběžně zveřejňovány na internetových stránkách http://www.uhshbrno.cz/ a http://vysocina.billiardhockey.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám