Hlavní obsah

Srdeční záležitosti Magdy Malé. Známé tváře vystoupily ve prospěch charity

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském divadle Broadway se 8. října konal velký charitativní koncert Magdy Malé. Známé tváře podpořily Nadační fond Magdy Malé, která se již několik let snaží pomáhat ženám v nouzi.

Foto: Petr Mráček

Srdeční záležitosti - koncert Magdy Malé a jejich hostů

Článek

Ve zcela zaplněném divadle Broadway vystoupila Hanka Křížková. Ta se chlubila vyměněnými klouby. „Mám endoprotézu kyčelního kloubu, operaci kolene, ale teď už budu skákat přes kaluže,“ svěřovala se Marcele Březinové zpěvačka s šansonovým hlasem Hanka Křížková, která zde zazpívala třeba známou píseň z repertoáru Ally Pugačevy - Harlekíno.

Marcela Březinová byla ve vedlejší vesnici na výstavě koz a její koza dostala ocenění. „Hele, nevím podle kterých kritérií to hodnotili, ale prostě mám nejlepší kozu v regionu. Jen mi nedává pořád mléko. Hlavně mně v létě sežrala trávu, skoro jsem ji nemusela sekat,“ dodala Marcela Březinová.

Nejvíce fanynek měl v zákulisí David Deyl. Původně učitel tělocviku přiznal, že mu nikdy nešla čeština. David rozdával trpělivě všem holčičkám podpisy.

Marcela Holanová se svěřila, že se už chystá na vánoce a letos poprvé začala nakupovat vánoční dárky v předstihu. „Nemám ráda davy, proto jsem si řekla, že chci do půlky listopadu mít nakoupené všechny dárky."

Monika Absolonová, která věří v čarodějnické schopnosti, si stihla nechat v zákulisí vyložit karty: „Příští rok bude pro mě nejlepší rok za celou moji kariéru. Vždy se mi to splnilo, věřím ve svou budoucnost,“ řekla Absolonová. Navíc se Monika ukázala jako silná osobnost, protože zpívala s teplotou svůj největší hit Teď královnou jsem já a právem se jí v ten večer společně s Magdou Malou stala.

Leona Machálková posilovala svou imunitu v zákulisí čerstvými jablky a pomeranči. Magda Malá s kamarádem Davidem Novotným přebírala šek s částkou ze vstupného z koncertu 129 000 Kč pro Nadační fond Magdy Malé na pomoc opuštěným matkám v nouzi.

Celým večerem provázel Vladimír Hron, který také zazpíval, a během večera sršel kultivovaným humorem, za což jej diváci několikrát odměnili bouřlivým potleskem. Mezi další hudební hosty patřil Radek Žalud, Madonna Revival, sbor Prážata či ATS Rytmic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám