Hlavní obsah

Srážku auta s vlakem odnesl řidič zraněním

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 28. prosince krátce před druhou hodinou odpolední došlo k dopravní nehodě v Bystřici pod Hostýnem. Na přejezdu u vlakového nádraží se střetla malá dodávka s osobním vlakem. Třicetiletý řidič utrpěl těžká zranění.

Foto: HZS Zlínského kraje
Článek

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Bystřice pod Hostýnem s jedním zásahovým vozem, kterou posílila jednotka drážních hasičů z Přerova.  

"Řidič vjel na železniční přejezd u vlakového nádraží v době, kdy tudy projížděl osobní motorový vlak. Po vzájemném střetu bylo osobní auto odhozeno do příkopu u železničního náspu, kde se převrátilo na střechu. Při nehodě utrpěl řidič vozu zranění. Ve vlaku nebyl při nehodě nikdo zraněn," komentoval nehodu mluvčí HZS Zlínského kraje Ivo Mitáček.  

Zraněného muže vytáhli ze zdemolovaného auta záchranáři, kteří byli u nehody jako první. Na místě mu poskytli nezbytné ošetření a transportovali ho do nemocnice. 

Hasiči se  postarali o zajištění vraku vozu proti požáru a úniku provozních kapalin, lokomotiva nebyla vážně poškozena.

Reklama

Výběr článků

Načítám