Hlavní obsah

Společné turné dvou kapel nazvané vOstrá Tour 2014 míří do Hradce Králové

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 14. listopadu se kapely TmZtM a Narušené Spojení v rámci svého turné zastaví v královéhradeckém music baru Striga, kde je jako host doplní holická banda Rogers.

Foto: Matěj Sládek

Rogers

Článek

Čelákovická punk-rocková kapela TmZtM a rockeři Narušené Spojení z Nymburka vyrazili v září společně na turné s názvem vOstrá Tour 2014, které čítá celkem 14 zastávek - tou dvanáctou bude Hradec Králové, kde vystoupí v Music Baru Striga.

Kapela TmZtM působí na hudební scéně již od roku 2007 a na svém kontě mají EP s názvem Pavouk z roku 2008 a album Prober se z roku 2012. Jejich nymburští tour partneři Narušené Spojení se ve zkušebně poprvé sešli v polovině roku 2012 a pochlubit se můžou dvouskladbovým singlem Chichot z letošního roku. 

Jako hosté se v Hradci Králové představí také holická pop-punková partička Rogers. Tak za rok aktivního hraní stihla vydat třípísňové EP 2013 a v létě letošního roku singl Holka.   

Koncert odstartuje ve 20 hodin. Zájemci mohou vOstrou Tour 2014 navštívit ještě 29. listopadu v Čelákovicích a 5. prosince v Oseku u Teplic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám