Hlavní obsah

Společně proti osudu. Podpořit hendikepované může kdokoliv z nás

Novinky, Monika Soukalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt Společně proti osudu se letos rozhodl pomoci čtyřem hendikepovaným dětem ze sociálně slabších rodin. Noc na pomoc startuje v sobotu 19. dubna v pražském klubu Dejavu na Praze 1.

Foto: Nikola Bartáková / archiv

Sedmadvacetiletá Jana má dětskou mozkovou obrnu s  cerebrální symptomatologií.

Článek

Jedinečný interaktivní večer, ve stylu sestřičkovské party, má ojedinělý cíl. A to pomoci Janě. Jana je 27letá dívka trpící dětskou mozkovou obrnou s cerebrální symptomatologií.  

Cílem akce je pomoci Janě se doslova postavit na vlastní nohy. Večer bude věnován, za  podpory speciálního týmu hostesek, ale rovněž i sportovců, právě výběru částky na lázně v Klimkovicích, které mohou Janě nabídnout nové obzory v terapii, a dopřát jí nový pohled na svět - z výšky na nohou, který my ostatní bereme jako samozřejmost. 

Charitativní večer startuje v sobotu 19. dubna ve 21 hodin a bude probíhat pod taktovkou moderátorů Filipa Urbana (pražská TV Metropol) a Veroniky Petrové (TV Relax). Pro všechny účastníky, kteří přijdou projekt podpořit, čeká tombola o hodnotné a věcné ceny. 

Ojedinělou party si nenechá ujít ani hokejový reprezentant Jakub Valský či Mario Jarkaš z pořadu Zpátky na vrchol. Ani Davida Svobodu, českého pětibojaře a medailistu z olympijských her v Londýně, nenechalo pozvání  na akci chladným - rozhodl se akci podpořit svou účastí společně s „plyšákem“ Karlem Frýdem.

Reklama

Výběr článků

Načítám