Hlavní obsah

Špičkoví motocykloví závodníci se v Brně potkali se svými fanoušky

Novinky, Zdeněk Drgáč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brněnské nákupní centrum Galerie Vaňkovka ve čtvrtek představilo fanouškům některé ze špičkových světových motocyklových závodníků, mj. i českého závodníka Karla Abrahama.

Foto: Zdeněk Drgáč
Článek

Příznivci motorsportu dnes mohli získat v jednom z brněnských obchodních center Galerie Vaňkovka autogram některých svých idolů. Na autogramiádu, která oficiálně začínala v 15.00 hodin, dorazili jezdci královské kubatury MotoGP Alvaro Bautista, Colin Edwards, Ben Spies, Randy du Puniet a náš český jezdec Karel Abraham, který přijel jako první.

Na další závodníky se čekalo dalších deset minut. Přítomen byl také Švýcar Thomas Lüthi z Moto2, kubaturu Moto3 zastupovali lídr šampionátu Sandro Cortese z Německa a jeho krajan Jonas Folger. Přítomni byli také čeští jezdci Moto3 Jakub Kornfeil a Miroslav Popov, za fanoušky přišel také Karel Hanika, jezdící Red Bull Rookies Cup. Kornfeil a Hanika si přivedli také svoje přítelkyně.

Kvůli další akci pro VIP hosty, která se konala přímo na brněnském okruhu, opustili autogramiádu závodníci z MotoGP, Moto a Moto3 už v 15.40. Kornfeil, Popov a Hanika zůstali do čtvrt na pět odpoledne, kdy byla celá akce ukončena.

Letošní bwin Grand Prix České republiky začne již v pátek 24. srpna, pokračovat bude přes sobotu 25. srpna a velké finále diváky čeká 26. srpna v neděli, kdy se pojedou závody Moto3, Moto2 a MotoGP.

Kompletní program naleznete na oficiálních stránkách okruhu.

Reklama

Související témata:
Kornfeil

Výběr článků

Načítám