Hlavní obsah

Soutěž Prazdroj talentů se chýlí ke konci, v pivovaru vystoupí Pestalozzi

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž Prazdroj talentů, která probíhá v rámci Léta v Prazdroji, se tak pomalu chýlí ke konci. V sedmém duelu získala více fanouškovských hlasů hudební formace Liwid a zaplňuje předposlední místo pro postup do finále.

Foto: archiv kapely

Megaphone je svěží pražská kapela s nápaditým mixem všech možných stylů, jako jsou funk, rock, reggae či disco.

Článek

V sedmém duelu více přesvědčilo fanoušky svižné a živé vystoupení skupiny Liwid, která tak porazila svého rivala EUPHONIX. Nádvoří plzeňského pivovaru tentokrát zaplnilo přes tři tisíce posluchačů, tedy nejvíce v této sezoně. Jako hlavní hvězda vystoupila kapela Extra Band Revival, která předvedla dynamické vystoupení v duchu tradičního českého bigbítu.

V posledním duelu se 28. srpna na nádvoří pivovaru utkají Magaphone a ADT. Večer uzavře punková skupina Pestalozzi, která před lety otvírala dnes již legendární pražský rockový klub Rock Café.

Megaphone je svěží pražská kapela s nápaditým mixem všech možných stylů, jako jsou funk, rock, reggae či disco. V roce 2013 vydali EP "Megaphone", kde hostoval Matěj Ruppert (Monkey Business).

Megaphone objela několik známých českých festivalů jako jsou Rock for People či Colours of Ostrava ve společnosti nejlepších českých i zahraničních interpretů. K singlu z roku 2014 "Dancin’ shoes" natočila videoklip, který v současnosti rotuje v hudební televizi Óčko. Megaphone svá vystoupení staví na energii a rytmických písních, které nenechají jen tak někoho klidně sedět.

Benešovští ATD dělají radost svým fanouškům již od roku 2007. Od té doby odehráli přes 200 koncertů po Česku i Slovensku. V roce 2008 vydali na vlastní náklady svoje debutové album "Možná".

Tato punk-rocková kapela mezi lety 2011 a 2012 objíždí kluby v Čechách i na Slovensku a koncertuje na řadě festivalů, jako jsou Masters of Rock nebo Sázava Fest. Na začátku roku 2013 vydali svůj první oficiální videoklip "Mezi peklem a zemí" a o prázdninách téhož roku dotočili třetí desku, na které spolupracovali s jedním z nejvyhledávanějších producentů v Čechách – Ecsonem Waldesem.

Související témata:

Výběr článků

Načítám