Hlavní obsah

Slovenský zpěvák Juraj Hnilica vystoupí se svou akustickou show v novojičínské Galerce

Novinky, Robin Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sympatický a věčně pozitivní slovenský zpěvák Juraj Hnilica, jenž před lety zazářil se svou autorskou tvorbou v televizní soutěži, díky které si získal srdce mnoha lidí v Česku, na Slovensku, ale také například zpěvačky Lucie Bílé, se představí se svou akustickou show v novojičínském klubu Galerka.

Foto: NetwIN production

Úspěšný slovenský zpěvák Juraj Hnilica míří do Nového Jičína.

Článek

Návštěvníci dvouhodinového koncertu, který se uskuteční 17. března od 19:00 hodin, se mohou těšit na oblíbené hity jako Uletení anjeli, Blázon, či Aká si krásná z jeho prvního alba „Dovoľte mi predstaviť sa Vám“, jež má v domácnostech více, než 6 000 lidí, z druhého alba „Slnečný…“, či také novinky, které na zmíněných albech nenajdete.

„Aj keď som mal v Čechách už niekoľko turné, severnú Moravu som vždy vynechal. Preto som moc rád, že to možem teraz napraviť. Moc sa na Nový Jičín teším,“ říká Juraj Hnilica, který během koncertu zahraje na několika hudebních nástrojích.

Vstupenky na novojičínský koncert Juraje Hnilici, který je často přezdívaný jako „slovenský Tomáš Klus“, lze za zvýhodněnou cenu 130 Kč zakoupit online prostřednictvím předprodejního systému na internetových stránkách klubu Galerka https://klubgalerka.mksnj.cz/, v novojičínském Coffeemusicbaru, Městské knihovně, či v Kině Květen. Na místě se budou vstupenky prodávat za 160 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám