Hlavní obsah

Slovenský raper Suvereno zahajuje své turné po Česku

Novinky, Robin Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenský, velmi úspěšný raper Suvereno, který na konci minulého roku vydal nové album Alchymista, zahájil v březnu turné na Slovensku. Nyní zahajuje svou pouť také po České republice.

Foto: NetwINproduction

Plakát k akci

Článek

Suvereno má za sebou stovky koncertů, několik turné a také videoklipy, které najdete nejen na serveru www.youtube.com/Horovooko, ale také na českých a slovenských hudebních televizních kanálech.

Zatím nejznámější skladbou a videoklipem, který boduje také v českých hitparádách je Empatia, která je nazpívaná se slovenskou zpěvačkou Nicole.

První koncert, kterým zahajuje českou pouť se uskuteční v pátek 12. dubna v Hrdlech na Litoměřicku v klubu Galaxy. Na každém koncertu vystoupí buď lokální hosté či hosté z alba Alchymista - a ani v Hrdlech to nebude výjimkou. Nicméně jejich jméno/jména zjistíte vždy až přímo na akci, protože slovenský raper má rád překvapení.

Klub se otevírá pro návštěvníky ve 22 hodin. Kromě „nadupaného“ programu se návštěvníci mohou těšit mj. na autogramiádu a soutěže o zajímavé ceny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám