Hlavní obsah

Slovenská zpěvačka Marika Gombitová vystoupí koncem letošního roku v Praze

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marika Gombitová vystoupí 2. prosince na svém jediném letošním koncertu, pro který si vybrala pražskou Tipsport Arénu. Vedle toho, že zazpívá své nejlepší písně, přivítá i několik hostů. Jako první svou účast na vánočním koncertu Sen Mariky Gombitové potvrdili Adam Mišík a Martin Chodúr.

Foto: archiv Janis Sidovský

Legendární slovenská zpěvačka Marika Gombitová.

Článek

Marika Gombitová patří mezi nejúspěšnější slovenské zpěvačky a skladatelky. Ještě nedávno nikdo netušil, že opět vystoupí před publikem. Její legendární hlas po velmi dlouhé době zazněl až v rámci turné kolegy a přítele Mira Žbirky - Road to Abbey Road tour 2016. Silné a pozitivní reakce tisíců fanoušků v ní probudily odhodlání, a tak o letošním adventu vystoupí v Tipsport Aréně v Praze na jediném a exkluzivním koncertu v Česku i na Slovensku

Držitelka titulu Zpěvačka století, jejíž pražský koncert ponese název Sen Mariky Gombitové, slibuje nejlepší hity z jejího bohatého repertoáru. Samotná Marika zazpívá „best of", zatímco o další stejně známé hity se podělí talentovaní a úspěšní interpreti z nejmladší generace zpěváckých hvězd z Čech a Slovenska, kteří ji obdivují a uznávají jako jednu z nejlepších umělkyň naší doby.

Její písně s nadčasovým poselstvím a jedinečným zvukem, z nichž mnohé se už mezitím staly evergreeny, tak potěší fanoušky všech věkových kategorií.

„Považuji za čest, že zazpívám Maričinu píseň Ave Maria, která patří do adventního času,“ uvedl jeden z hostů, první vítěz Česko-Slovenské Superstar Martin Chodúr. Na neopakovatelné show vystoupí rovněž Adam Mišík a další hosté, jejichž jména budou včas oznámena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám