Hlavní obsah

Slovácký miniveletrh nalákal tisíce návštěvníků

Novinky, Renáta Polišenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí miniveletrh cestovního ruchu Slovácka, který se uskutečnil 21. března ve Slováckém centru kultury a tradic v Uherském Hradišti, nalákal svou bohatou nabídkou téměř tři tisíce návštěvníků.

Foto: Renáta Polišenská
Článek

Na čtyři desítky vystavovatelů z měst, mikroregionů, ale i soukromých subjektů a lidových řemeslníků přijelo z celého Slovácka prezentovat svou nabídku. Poprvé se na miniveletrhu prezentovali i hosté ze sousedního slovenského regionu Záhorie, čím se stal miniveletrh akcí s mezinárodní účastí.

Nové propagační materiály, filmová prezentace, široká nabídka  turistických atraktivit i připravovaných akcí na sezónu 2013 se setkala s velkým zájmem veřejnosti, všech věkových i cílových skupin. Příjemným zpestřením miniveletrhu byly ochutnávky slováckých vín i degustace tradičních slováckých pokrmů - návštěvníci mohli ochutnat domácí štoverky, Masarykovo cukroví, koblížky, bídu, škvarkové koláčky či ovesňáky nebo nadívaninu. A to domácí výroby, s láskou pečené pracovníky informačního centra v Uherském Hradišti, kteří tvořili realizační tým miniveltrhu.

Nabídka III. miniveletrhu cestovního ruchu Slovácka byla pestrá a bohatá jako region Slovácko sám. Věříme, že i letošní sezóna naláká do regionu Slovácko statisíce domácích i zahraničních návštěvníků, a že miniveletrh nemalou měrou podpořil regionální cestovní ruch.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám