Hlavní obsah

Šlapaničtí si na nové Tesco počkají

Novinky, Pavel Krček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouho očekávaná výstavba nového obchodního domu ve Šlapanicích u Brna je bohužel stále bez výsledku. Podle původních plánů měl být nový obchodní dům již postaven.

Foto: Pavel Krček

Nově zrekonstruovaná pozemní komunikace

Článek

Na dlouho slibovaný nový obchodní dům si budou muset Šlapanice ještě počkat. I když podle původního plánu mělo začít Tesco s výstavbou k 1. červnu 2012, zatím se kromě nově vybudované pozemní komunikace lidé ničeho dalšího nedočkají.

Poté, co v červnu nebyla zahájena výstavba, starosta Jaroslav Klaška informoval, že "Tesco ČR získalo pro ČR méně finančních prostředků a zahájení výstavby ve Šlapanicích se bude vyvíjet podle rychlosti výstavby již rozestavěných staveb, tedy se zpožděním několika měsíců".

Většina Šlapanických obyvatel doufala, že se stavba pozdrží opravdu jen pár měsíců. Bohužel, dle vyjádření Marcely Křepelkové se letos řetězec Tesco v České republice nechystá otevírat žádné nové prodejny.

V posledním vydání Šlapanického zpravodaje se Klaška zmiňuje o situaci ohledně nového obchodního domu následovně: "Tesco potvrzuje zájem o naše město, ale aktuálně rozmýšlí svoji strategii. My bychom rádi a usilujeme o to, abychom byli součástí této strategie co nejdříve." 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám