Hlavní obsah

Skupina Olympic se po třech letech vrací do Příbrami

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram se z hlediska kultury stále více rozrůstá. Velkým zlomem byl loňský koncert Karla Gotta v příbramské sportovní hale, od kterého se s dalšími akcemi podobného typu doslova roztrhl pytel. A po roce stejná hala zažije opět velkolepý koncert.

Foto: Jitka Doubravová

Fotografie ze slavnostního předprodeje vstupenek

Článek

Do Příbrami míří 4. listopadu kapela Olympic v čele s Petrem Jandou, kteří pod střechou sportovní haly zazpívají své největší hity. Kapela v Příbrami vystupovala naposledy před třemi lety, a to v letním kině pod otevřeným nebem.

„S kolegyní Jitkou Doubravovou považujeme Příbram za domácí půdu, a proto se snažíme vždy pro koncert v našem městě vymyslet takového interpreta, který potěší co nejvíce Příbramáků. Po Karlu Gottovi tak nyní padla volba na Olympic a my již podle první reakce cítíme, že jsme se nespletli. Věříme, že s touto žijící legendou rozdá VDN promo spoustu zážitků," řekl organizátor Petr Větrovský.

Zájem o vstupenky je veliký. Na slavnostním předprodeji, který se konal ve čtvrtek 11. srpna se sešla hned fronta zájemců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám