Hlavní obsah

Šípková Růženka a Zlatovláska provedou návštěvníky Pohádkovou půdou

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi princezny, pohádky a zámky? Pak si nenechte ujít pohádkový víkend na Chvalském zámku v Praze 9. V sobotu 25. května se zde koná Pohádková sobota se Šípkovou Růženkou a tajemnou půdou a o den později Pohádková neděle se Zlatovláskou. Vyberte si princeznu, která vás provede výstavami a celým zámkem.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Princezna Šípková Růženka a Zlatovláska vás provedou celým Chvalským zámkem, výstavami Pohádková půda ve sklepení a Jak se žilo v Horních Počernicích. Děti budou soutěžit a hrát si a získají sladkou odměnu. Růženka je zavede až na tajemnou zámeckou půdu a Zlatovláska zase ukáže živou a mrtvou vodu.

Nenechte si ujít poslední pohádkový víkend před prázdninami a pojďte se s námi projít pohádkou. Stačí si jen vybrat princeznu - v sobotu 25. května od 10 do 17 hodin provází tmavovlasá a veselá Šípková Růženka, v neděli 26. května zlatovlasá a jemná Zlatovláska.

Prohlídka trvá 40 minut a začíná vždy v celou hodinu, poslední prohlídka v 16 hodin.

Rezervace na telefonním čísle 281 860 130. Adresa: Chvalský zámek, Na Chvalské tvrzi 857, 193 00 Praha 9-Horní Počernice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám