Hlavní obsah

Šípková Růženka a Popelka provázejí o víkendu výstavou Odysseova dobrodružství

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohádkový víkend s princeznami připravil pro děti i dospělé Chvalský zámek v Praze-Horních Počernicích. V sobotu 21. února provází výstavou Odysseova dobrodružství i zámkem půvabná Šípková Růženka, neděle 22. února patří milé a hezké Popelce.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Máte rádi princezny? Líbí se vám i dětem výstavy a akce, na kterých lze hrát si a bavit se? Chtěli byste svým dětem dopřát hezký zážitek při komentované prohlídce s princeznou? Pak tento víkend určitě navštivte Chvalský zámek v Horních Počernicích a prožijte prohlídku s princeznou Šípkovou Růženkou nebo Popelkou.

Půvabná princezna Šípková Růženka v nádherných šatech vás v sobotu 21. 2. provede celým zámkem, výstavou Odysseova dobrodružství aneb Staň se hrdinou a vstoupíte dokonce na tajemnou zámeckou půdu. Princezna provází v každou celou hodinu od 10 do 17 hodin, komentované prohlídky trvají 40 minut.

Děti si zahrají na prince, princeznu či hrdinu Odyssea, budou veslovat na opravdové lodi, navštíví Kyklopovu jeskyni či tajemné Sirény, rozpoutají bouři a projdou dokonce i podsvětím! Budou plnit úkoly a soutěžit. Po skončení prohlídky můžete na zámku ještě zůstat, jak dlouho budete chtít.

V neděli 22. února bude průvodkyní dětí i rodičů milá a hezká Popelka. I ona vám ukáže celý Chvalský zámek, výstavu Odysseova dobrodružství a děti budou plnit úkoly a bavit se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám