Hlavní obsah

Simona Stašová a Petr Nárožný zazáří v Uherském Hradišti

Novinky, Jana Matůšová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšná divadelní komedie Poslední ze žhavých milenců bude uvedena v uherskohradišťském Klubu kultury v neděli 20. května.

Foto: Archiv agentury Harlekýn
Článek

Hvězdné obsazení nabídne komediální hra Poslední ze žhavých milenců. Režisér Zdeněk Kaloč nastudoval představení se Simonou Stašovou a Petrem Nárožným. Herci se představí v komedii, při které se smějí diváci všech generací a občas i zaslzí.

Poslední ze žhavých milenců patří mezi nejúspěšnější hry známého amerického autora Neila Simona. Řadu sezón se těšila velké divácké přízni na Brodwayi. Skvělá je svým námětem i mistrnými dialogy.

Barney Tringold, starší majitel rybí restaurace v New Yorku, se po letitém spořádaném manželství odhodlá k první nevěře. Má pocit, že vlastně vůbec nežije. Jak sám říká: "Chtěl jsem poznat, jaký je to s cizí ženou. Budu mít úspěch, budu se jí líbit, vzruší mě její dotek? Tisíce otázek, na které bych už nikdy nedostal odpověď, kdyby se moje jméno zítra objevilo v rubrice úmrtí!"

Vychutnejte si s přáteli, či s rodinou nevšední zážitek plný chytrého humoru. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji Klubu kultury.

Informace o představení najdete na www.kkuh.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám