Hlavní obsah

Síla a odhodlání v podání silných chlapů potřetí ve Šternberku

Novinky, Miroslav Motáň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silní chlapi ze všech koutů české republiky změří své síly ve Šternberku u Olomouce 14. června na již třetím ročníku klání Strongman Šternberk 2014. Jejich sílu a odhodlání prověří pět náročných disciplín, jako je např. zdvih 120kg klády, převracení obří pneumatiky, nošení 275kg ohrady v rukou apod.

Foto: Miroslav Motáň
Článek

Již třetí ročník klání silných mužů v extrémních silových disciplínách se uskuteční v sobotu 14. června od 13:30 hodin ve Šternberku u Olomouce. Akce se koná u sportovní haly Ecce Homo pod názvem STRONGMAN ŠTERNBERK 2014. Jedná se o jediný oficiální STRONGMAN závod nejen na území Olomouckého kraje, ale i celé Moravy a Slezska.

Závod STRONGMAN ŠTERNBERK 2014 je zařazen v kalendáři závodů pro rok 2014 pořádaných v ČR v kategorii Český pohár strongman České národní federace IFSA.

Pro závodníky je připraveno pět náročných disciplín.

V průběhu závodu je připraveno exkluzivní vystoupení v podání „elasticmana” Boba Divílka.

Takže pokud máte rádi netradiční silové výkony, nebo nevíte, co s volným sobotním odpolednem, přijďte si 14. června od 13:30 hodin vychutnat nevšední podívanou a povzbudit borce při zvládání extrémních disciplín.

Vstupné dobrovolné - výtěžek bude věnován dětskému oddělení šternberské nemocnice. Občerstvení bude zajištěno

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám