Hlavní obsah

Semifinalistka České Miss Michaela Somolová bude číst malým pacientům na Bulovce

Novinky, Martin Šalek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kromě dráhy moderátorky a marketingové poradkyně se semifinalistka České Miss z roku 2011 Michaela Somolová rozhodla pro velmi záslužnou aktivitu – dráhu dobrovolnickou. Její první kroky vedou do pražské Nemocnice Na Bulovce, kde chce předčítat hospitalizovaným dětským pacientům knihy.

Foto: Jan Hromádko

Například pro mne jako moderátorku a člověka, který se vyjadřováním živí, je intenzivní trénování projevu žádoucí a vždy přínosné.

Článek

„Mám připravené dvě verze – pro nejmenší a pro ty starší,“ řekla před svou úterní premiérou Michaela Somolová.

„Aktivitu Michaely vítáme. Pomůže nám rozšířit naší práci s dětskými pacienty. Naši pedagogové se dětem věnují přes týden, Michaela pak čtením tuto nabídku rozšíří i o víkendech,“ potvrdila ředitelka základní a mateřské školy při Nemocnici Na Bulovce Radislava Jiřičková.

Premiérové čtení si Michaela odbyde v úterý 29. ledna odpoledne. „Stát se dobrovolnicí a číst dětem pohádky v nemocnici považuji za krásný začátek. Pokud si zvolíte správné místo, kde být dobrovolníkem, pomáháte i sami sobě. Například pro mne jako moderátorku a člověka, který se vyjadřováním živí, je intenzivní trénování projevu žádoucí a vždy přínosné. I proto děkuji Nemocnici Na Bulovce za vlídné přijetí,“ dodala Michaela Somolová.

Reklama

Výběr článků

Načítám