Hlavní obsah

Sbírej toner v autobusech

Novinky, Iva Pohanková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podpora ekologicko-charitativního projektu Sbírej-toner.cz přišla tentokrát ve formě videospotu na LCD monitorech v autobusech MHD v několika městech ČR.

Foto: Iva Pohanková

Sbírej toner

Článek

S originálním nápadem prezentace se organizátoři Sbírej-toner.cz setkali na loňském předávání Cen Ď – ocenění mecenášům, dobrodincům a sponzorům v oblasti charity a kultury.

Díky vstřícnosti firmy provozující LCD monitory v MHD se cestující mohou od března seznámit i s tímto projektem a zapojit se bez peněz do pomoci mentálně postiženým spoluobčanům.

Na otázku, proč byl podpořen právě Sbírej-toner.cz, odpověděl Zdeněk Kříž, projektový manažer společnosti Transport-Tv: „Projekt LCD monitorů v dopravních prostředcích MHD si v poslední době získává čím dál větší oblibu, a tím také roste sledovanost vysílání. Proto se na nás v poslední době obrací spousty neziskových organizací, abychom podpořili jejich činnosti a dali tak v regionech vědět široké veřejnosti o projektech, který mají pomoci potřebným. Občas je těžké vybrat ten správný projekt, ale Sbírej-toner.cz nás oslovil svou originalitou, a proto jsme se ho rozhodli podporovat. Tonery jsou dnes každodenní součástí nejen firem, ale i domácností, a tak může každý přispět svojí trochou k dobré věci.“

Chcete i vy být společensky odpovědní a pomoci? Zapojte se do projektu Sbírej- toner.cz vyplnění registračního formuláře na našem webu. Boxy bezplatně přivezeme i odvezeme.

Reklama

Výběr článků

Načítám