Hlavní obsah

Sběrem tonerů lze pomoci přírodě i postiženým

Novinky, Iva Pohanková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte ve firmě, v kanceláři či doma použité originální tonery do tiskáren a nevíte, co s nimi? Nevyhazujte je na skládku. Buďte ekologičtí a sociálně cítící a zapojte se do Sbírej-toner.cz.

Foto: Iva Pohanková
Článek

Následujte tak stovky subjektů po celé České republice, které se hlásí ke společenské odpovědnosti a tuto dlouhodobou ekologicko-charitativní aktivitu sběrem tonerů podporují. Pomáhají tak nejen přírodě, ale i mentálně postiženým spoluobčanům ze sedmi vybraných zařízení v jednotlivých regionech naší země. V letošním sběrném roce je prozatím na společném kontu Sbírej-toner.cz nasbírána částka 113 948 Kč. Pomozte ji zvýšit.

Originalita projektu spočívá v tom, že můžete pomoci hned dvojnásobně – šetříte životní prostředí a zároveň pomáháte potřebným. A navíc – bez peněz. Chceme pouze vaše tonery. I pro tuto originalitu byl projekt již podruhé nominován na Cenu Ď  –  ocenění mecenášům, dobrodincům a sponzorům v oblasti charity a kultury.  

Organizátora, neziskové občanské sdružení AktiPo (aktivně pomáhat), velmi těší, že i instituce veřejné správy na různých úrovních dávají projektu zelenou. Minimálně tím, že umísťují do svých prostor sběrné boxy, do nichž mohou i jednotliví sběrači řádně zabalené tonery odevzdat, a informují o tomto počinu veřejnost prostřednictvím svých vlastních informačních materiálů.  

Pokud ale máte místo na sběrný box a pro projekt vhodné tonery, neváhejte a přihlaste se do něho na www.sbirej-toner.cz. 

Reklama

Výběr článků

Načítám