Hlavní obsah

S tvojí dcerou ne! Jemničtí ochotníci přicházejí s novou komedií

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po velkých úspěších jemnických divadelních ochotníků v minulých letech se už diváci nemohou dočkat jejich dalšího vystoupení. A konečně je to tady - v pátek 24. března bude mít premiéru hra plzeňského herce a režiséra Antonína Procházky S tvojí dcerou ne!

Foto: N.K.N. Jemnice

Premiéra úspěšné komedie Antonína Procházky bude v Jemnici 24. března 2017

Článek

Divadelní spolek při Nezávislém klubu nadšenců Jemnice pod vedením režisérky Vendulky Malotínové nastudoval hru Antonína Procházky S tvojí dcerou ne! Premiéru bude mít dnes v jemnickém kinosále.

Název hry toho mnoho o ději komedie nenapovídá. A tak poodhrňme divadelní oponu, abychom viděli, co si na nás ochotníci tentokrát připravili.

Všichni, co žijí už delší dobu v manželském svazku, ví, co znamená tzv. manželská krize středního věku. Mužům se začnou líbit mladé dívky a ženy se všemožně snaží nudné vztahy opět oživit. A takové situace prožívají na jevišti dva manželské páry ve středním věku. Když se k tomu přidá kouzelná 18letá, po uši zamilovaná dcera Sandra a bytový zloděj Česťa, nastane řada komediálních situací s nečekaným rozuzlením.

V komedii uvidíte Danu Babišovou, Alenu Drachovskou, Broňu Hedbávnou, Terezii Malotínovou, Petra Kadrnožku, Martina Rišku, Luboše Kubíčka, Luboše Šálka a Martina Muchu. Napovídat budou Renáta Matějková a Marie Vychytilová. Techniku zajišťuje Jitka Kadrnožková a Václav Babiš.

Předprodej vstupenek na premiéru byl zahájen začátkem března a během několika hodin byly vstupenky rozebrány. Herci se tedy narychlo rozhodli a doplnili další termín komediálního představení na aprílovou sobotu 1. dubna. Příznivci tohoto souboru se mohou těšit na další reprízy, které budou probíhat až do konce tohoto roku v různých blízkých i vzdálených obcích od Jemnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám