Hlavní obsah

S pistolí šel do prodejny dětského zboží - odnesl si jen 800 Kč

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neznámý pachatel přepadl v pondělí 10. ledna po deváté hodině ranní v Praze 9 prodejnu s dětským zbožím s pistolí v ruce. Policie zveřejnila jeho portrét.

Foto: Policie ČR

Portrét neznámého pachatele

Článek

Krátce poté, co prodavačka dětského zboží v nákupním centru Královka v Praze - Proseku ráno otevřela prodejnu, vpadl do prodejny muž se slovy: „Okamžitě mi dejte peníze!“

Prodavačka neznámému odpověděla, že ještě žádné peníze nemá, protože neměla ještě žádného zákazníka a snažila se z prodejny utéct a zavolat pomoc. Muž na ní ale namířil pistoli a sám odešel za pult, aby se přesvědčil kolik je v pokladně peněz. Po jejím otevření sebral všechny papírové bankovky v hodnotě 800 Kč a utekl směrem k ulici Veltruská.

Policie nyní zveřejnila jeho portrét a prosí občany i případné svědky o pomoc, kterou mohou směřovat na linku 158.

„Muži bylo přibližně 30 až 35 let, vysoký 175 až 180cm, silnější postavy, bílé pleti, hovořil česky bez přízvuku. Na hlavě měl tmavou čepici, oblečen do tmavě modré zimní bundy a tmavých kalhot a bot,“ popisuje neznámého pachatele tisková mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Reklama

Výběr článků

Načítám