Hlavní obsah

Ruda z Ostravy pozval Miss Junior do Stodolní

Novinky, Kateřina Hamr

Miss Junior 2011 Karlovarský kraj Barbora Stupková má důvod k oslavě. Ruda z Ostravy ji pozval do Stodolní a ona si nemusí odpírat alkohol. V červenci jí totiž bylo osmnáct.

Foto: Foto pro Miss Junior Ajka Vernerová

Ruda z Ostravy se chlubí publiku cenou pro "svoju Missku" - věncem špekáčků.

Článek

„Barbora naskočila do soutěže Miss Junior vlastně jako náhradnice. Na soustředění Škola Miss Junior, které se konalo začátkem října v Parkhotelu Sokolov, nemohla z důvodu akutního virového onemocnění přijet finalistka z Moravskoslezského kraje. Nechtěli jsme, aby místo v plánované choreografii zůstalo prázdné, a tak jsme kontaktovali dívku z Karlovarského kraje,“ vysvětlila Jana Veselá z realizačního týmu soutěže.

Barbora zareagovala pružně a obratem se na soustředění dostavila, dohnala vše potřebné, a jak se ukázalo, nakonec se jí to i vyplatilo. Kromě titulu Miss Junior 2011 Karlovarský kraj vyhrála minulé pondělí na finále Miss Junior v Hard Rock Cafe Praha i Rudovu disciplínu odvahy.

Ruda z Ostravy, který finále komentoval, se rozhodl, že si i on vybere „svoju missku“. Obsah disciplíny byl dívkám tajen doslova až do poslední chvíle. Nakonec před ně asistenti postavili dřevěné špalky a do ruky dostaly malá kladívka a velké hřebíky.

„Kdo nejrychleji hřebík zatluče a k tomu vypije třetinku nealko piva přelitého do šampusky, vyhraje,“ hlásal Ruda do publika.

Barboře Stupkové přineslo vítězství krom věnce špekáčků i příslib oslav na Stodolní. „Zatím se Ruda neozval, ale věřím, že svůj slib splní. Zažily jsme s ním spoustu legrace a myslím, že nezkazí žádnou srandu,“ míní Barbora, která od svých šesti let cvičí sportovní aerobik.

V současnosti už i ona sama trénuje malé děti. „Mám radost, když je naučím nějakou choreografii a vidím, jak se zlepšují,“ dodala studentka Sportovního Gymnázia v Karlových Varech, která se, pokud jí nevyjde studium herectví a zpěvu, možná stane profesionální trenérkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám