Hlavní obsah

Roztržitý důchodce přišel o nákupní tašku se čtyřiceti tisíci

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Hodně drahý nákup pořídil šestasedmdesátiletý muž ze Zlína ve středu 3. ledna. Po návratu z obchodu zapomněl jednu z nákupních tašek u svého auta. „Když si na ni vzpomněl, bylo už pozdě. V tašce bylo mimo jiné téměř čtyřicet tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Ilustrační foto jednoho se zlínských supermarketů.

Článek

Starý pán jel na nákup do jednoho ze zlínských supermarketů. Nakoupené zboží uložil do několika tašek a v autě je dovezl ke svému bydlišti.

„U domu zavolal dceru, aby mu s nákupem pomohla a společně odnesli do bytu několik tašek. Jednu z nich, která byla u auta přikrytá oblečením, však zapomněli venku. Muž si na ni vzpomněl až po několika minutách, běžel k vozidlu, ale taška už tam nebyla. Kromě nákupu v ní zůstala také pánská příruční taška s doklady, třiceti tisíci korunami a asi 200 – 300 eur,“ popsala událost policejní mluvčí.

Zlínští policisté přijali oznámení o krádeži tašky ve středu před polednem. „Případ šetří jako podezření z trestného činu krádež. V případě vypátrání pachatele a jeho odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ dodala Monika Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám