Hlavní obsah

Roman Vojtek vystoupí již dnes před domácím publikem ve Vsetíně

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetínský rodák Roman Vojtek vystoupí doma, a to v úterý 23. dubna. Večer ve velkém sále domu kultury nabídne od 19 hodin unikátní propojení koncertu a zábavné talkshow populárního seriálového herce a zpěváka Romana Vojtka. Jako host vystoupí Petra Vraspírová.

Foto: Promo Roman Vojtek
Článek

Vojtek vystudoval na brněnské JAMU muzikálové herectví. Již během studia vystupoval na scéně Městského divadla v Brně, kde také po absolutoriu nastoupil do svého prvního angažmá. V Praze je spojen s Hudebním divadlem v Karlíně a s Divadlem Hybernia.

V roce 2006 zvítězil v prvním ročníku televizní show StarDance, kde mimo jiné ukázal, že jako správný Valach a bývalý člen folklorního souboru Jasénka, umí taky zatancovat odzemek. V roce 2016 se zúčastnil televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas.

Roman Vojtek si zahrál v několika známých úspěšných seriálech, kde na sebe upozornil zejména ve Vyprávěj, Ulici a Modrém kódu. Hrál ve spoustě pohádek a filmech. Kromě toho je vyhledávaný jako oblíbený moderátor různých akcí.

Ve Vsetíně se představí po boku kapely Charlie Band, která spolupracovala a spolupracuje s předními zpěváky české populární scény.

Vstupné: 300 a 250 Kč. Předprodej vstupenek on-line a na pokladně kina Vatra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám