Hlavní obsah

Rodinám s dětmi se na zámku v Mníšku otvírá tvořivá dílna

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zámek v Mníšku pod Brdy pořádá o víkendech pravidelné programy pro děti. Kromě zábavných pohádkových prohlídek mohou navštívit také výtvarný ateliér a odnést si na památku vlastní výtvor.

Foto: Anna Čelouchová

Výtvarná dílna mníšeckého zámku nabízí dětem nepřebernou nabídku k barevnému tvoření.

Článek

Zámek Mníšek pod Brdy je otevřený celoročně, a tak i v těchto dnech zve návštěvníky do svých komnat. Kromě prohlídek dvou okruhů nabízí každý víkend také program pro rodiny s dětmi.

Ty mohou vidět speciální prohlídky s pohádkovým vyprávěním, navštívit tajemné Kouzelné sklepení nebo trávit chvíle ve výtvarném ateliéru. Tady se dětem nabízí převeliký výběr výrobků. Mohou si vybarvit sádrový odlitek různých motivů a odnést si ho domů jako suvenýr z výletu.

Barevní motýlci, pruhované včelky, autíčka jako opravdová, okatá sova, přítulná koťátka, rozkvetlé květinky, červené berušky, odlitek zámku, princezna nebo usměvavý skřítek, to jsou jen některé z motivů, které na děti čekají. Určitě nebudou vědět, který si vybrat dřív.

V sobotu 8. října pak můžete na zámku s dětmi navštívit Pohádkovou prohlídku s princeznou Aničkou, v neděli 9. října pro změnu Pohádkovou prohlídku o zámeckých strašidýlkách. Prohlídky pro děti jsou připraveny také na podzimní prázdniny a na konci měsíce se navíc můžete těšit na nové prohlídky Jak se halloweenská princezna chtěla stát královnou.

Reklama

Výběr článků

Načítám