Hlavní obsah

Řidička se nevěnovala řízení a narazila do auta, spolujezdkyně zemřela

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zřejmě nepozornost stála život spolujezdkyni řidiče v citroënu u Milenovic na Písecku, který na křižovatce dával přednost protijedoucím vozidlům, a zezadu do něj narazila řidička renaultu, která nestačila zabrzdit.

Foto: Policie ČR

Citroen v němž zemřela spolujezdkyně

Článek

Ve čtvrtek po 17. hodině jel řidič citroënu po silnici první třídy, když se rozhodl na křižovatce odbočit doleva. Jak mu přikazují pravidla silničního provozu, dával před odbočením přednost protijedoucím vozidlům.

V tu chvíli se od Protivína na České Budějovice blížil renault se sedmačtyřicetiletou řidičkou, která však zřejmě dostatečně nevěnovala řízení pozornost, nestačila dobrzdit a zezadu narazila do stojícího citroënu. Po nárazu byl citroën odražen vlevo mimo komunikaci.

„Následky této dopravní nehody jsou tragické, dvaatřicetiletá spolujezdkyně z citroënu utrpěla smrtelná zranění. Řidič byl se zraněními převezen do písecké nemocnice,“ konstatovala mluvčí písecké policie Kamila Ingrišová.

Provoz na silnici byl přerušen do 22. hodiny. Policisté případ i nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám