Hlavní obsah

Řidič narazil do betonové výpusti, do nemocnice ho transportoval vrtulník

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedělní odpoledne bylo osudné pro třiadvacetiletého řidiče osobního Fiata. Svůj vůz u Vraclavi nezvládl, dostal smyk a čelně narazil do betonové výpusti. Ze zdemolovaného auta těžce zraněného muže vyprošťovali hasiči.

Foto: PČR Pardubického kraje
Článek

K nehodě došlo o  půl druhé hodině odpoledne na silnici III. třídy u Vraclavi. "Mladý řidič pravděpodobně nepřizpůsobil při průjezdu levotočivé zatáčky rychlost jízdy, dostal smyk a vjel do silničního příkopu, kde čelně narazil do betonové výpusti," popsala dramatické chvíle policejní mluvčí Iveta Lehká.

Na místě museli zasahovat i profesionální hasiči, kteří zaklíněného třiadvacetiletého řidiče vyprostili. V době nehody byl ve vozidle sám a utrpěl vážná zranění, se kterými byl letecky transportován do krajské nemocnice.

Z důvodu zranění nebylo možné u řidiče vyloučit požití alkoholických nápojů, proto byl nařízen odběr biologického materiálu. Přesná příčina bude předmětem dalšího šetření dopravních policistů. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám